TEC-i

Lideri i menaxhimit nxjerr nga konservimi TEC-in e Vlorës

Postuar në 03 Janar, 2019 21:04

Para se të lërë edhe zyrtarisht detyrën e ministrit të Energjisë, Damian Gjiknuri urdhëroi hapjen e garës për dhënien me konçesion të TEC-it të Vlorës. Procedurat janë vënë në lëvizje nga Ministria e Energjisë në në datën 31 dhjetor.

TEC-i i Vlorës në Gjykatën e Lartë, Gjiknuri e nxjerr në shitje

Postuar në 18 Prill, 2018 20:51

Qeveria ka rishpallur predispozitën për të  dhënë konçesion edhe TEC-in e Vlorës, i mbetur në gjendje konservimi thuajse që prej ndërtimit të tij. Gjatë një raportimi në grupin parlamentar të punës 6-mujore të Ministrisë së Energjisë, Gjiknuri tha se TEC-i do funksionojë me gaz dhe do të furnizohet nga një tubacion që do të ndjekë trajektoren Fier-Vlorë.

Subscribe to RSS - TEC-i