takse e infrastruktures per shkolla

Gjeni ndryshimin: Taksa e gjelbërimit bëhet taksë për infrastrukturën nga Bashkia e Tiranës

Postuar në 21 Dhjetor, 2015 18:56

Çdo taksë tjetër mund të ishte përshtatur si taksë për infrastrukturën përveç asaj të gjelbërimit pasi janë dy koncepte që përjashtojnë njëra-tjetrën. Gjithsesi vendimi i takon kryetarit të Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj dhe Këshillit Ekonomik të Tiranës që drejtohet nga ish-deputeti Arben Malaj. Më thjeshtë paratë që shkonin për gjelbërimin, tani do të shkojnë për ndërtimin e shkollave sipas skemës së partneritetit publik privat siç anonncoi kryetari i bashkisë së Tiranës në prezantimin e paketës fiskale.

Subscribe to RSS - takse e infrastruktures per shkolla