takimi konsultativ

Paratë tona për median e kazanit?

Postuar në 11 Qershor, 2018 22:39

Sot është zhvilluar në mjediset e Autoritetit të Medias Audiovizive një takim konsultativ mes drejtorit të këtij instiutucioni, Gent Sala dhe përfaqësuesve të disa televizoneve private në Shqipëri. Qysh në fillm duhet thënë se është jo pa domethënie se z. Sala është në këtë mbledhje personi më pak i rëndësishëm, edhe pse çështja e diskutuar është në interes të të gjithë qytetarëve. Drejtuesit e televizoneve kanë kërkuar krijimin e Fondit të Transmetimit, si një amendim në ligjin ekzistues “Për mediat audiovizive në Republikën e Shqipërisë”.

Subscribe to RSS - takimi konsultativ