taci

Falet garancia e Taçit

Postuar në 03 Dhjetor, 2018 17:25

Gjashtë vjet pas dështimit të këtij tenderi publik ndërkombëtar, Kontrolli i Lartë i Shtetit konstaton se institucionet shqiptare nuk kanë bërë përpjekje domethënëse për të arkëtuar qoftë edhe pjesërisht garancinë prej 85 milionë USD  tw ofruar Vetro Silk Road Equity Ltd pwr privatizimin e Albpetrolit nw shtator tw 2012. Kjo kompani me bashkwaksioner Rezart Taccin bëri një ofertë prej 850 milionë USD për privatizimin e Albpetrol.

Taçi, kokë turku për situatën me ARMO?

Postuar në 24 Janar, 2018 16:32

Rezart Taçi vijon të ketë problem me drejtësinë. Kësaj radhe është Prokuorira e Tirans që ka dërguar na Apel për gjykim Taçin me akuzën e mospagesës së TVSH-së, akcizës dhe taksës së karbonit gjatë kohës që ka patur në administrim kompaninë “Armo”. Lajmi bëhet i ditur nga Top-Channel dhe sipas asaj që raportohet bëhet fjalë për 8 milionë euro.

Sipas prokurorisë, shmangia e këtyre detyrimeve kap një vlerë që shkon mbi 8 milionë euro.

Subscribe to RSS - taci