statusi facebook

Pa frikë! Nuk japim asgjë. Vetëm do marrim

Postuar në 16 Shtator, 2018 15:28

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi poston në faqen e vet në Facebook këtë shënim, përmes të cilit ai u përgjigjet atyre që i quan skeptikë. Janë fjali të përsëritura dhe që përsëriten por pa sjellë ndonjë garanci serioze: 

"Jo-ja" gjermane: Mos lexoni mediat, por kryeministrin!

Postuar në 24 Nëntor, 2016 22:09

Për të kuptuar se çfarë ka shkaktuar deklarata e sotme e deputetit gjerman Gunther Krichbaum, mos lexoni mediat, as ndonjë televizion kombëtar që referon burime sesi kryeministri tha, e çfarë tha, se raport i 2017-ës kështu e ashtu, apo se deputeti foli vetëm me hemisferën e majtë etj..

Subscribe to RSS - statusi facebook