stadiumi qemal stafa

Artan Lame i bashkohet "kujëvënësve". Belbëzon një ndjesë për "mballomën e komunizmit"

Postuar në 12 Gusht, 2016 17:14

Artan Lame, drejtuesi i ALUIZNI-t dhe një farë personi publik i angazhuar për ruajtjen e trashëgimisë në Tiranë, ka përcjellë në profilin e tij në Facebool, një ndjesë për prishjen e fasadës së stadiumit "Qemal Stafa". Ai publikon edhe një foto të vjetër të saj, e hedhur në shesh tashmë, e rrënuar nga punimet dhe e "mbrojtur" nga deklaratat qorre të Institutit të Monumenteve.

Subscribe to RSS - stadiumi qemal stafa