skicat

SHBA, Bllokohet printimi 3D i armeve plastike

Postuar në 01 Gusht, 2018 13:12

Një gjykatë amerikane vendosi një masë të përkohshme e cila pengon qeverinë federale të lejojë shpërndarjen përmes internetit të modeleve të armëve plastike të cilat mund të prodhohen nga printera tre-dimensionale.

Washingtoni dhe tetë shtete të tjera bënë padi kundër qeverisë federale, e cila kishte arritur një marrëveshje me një aktivist për të drejtët e armëve për ta lejuar të shpëndante lirisht skicat e tij.

Fundi i Botës në skicat e një pastori

Postuar në 01 Maj, 2016 18:18

Këto skica paraqesin tekstin e Librit të Zbulesës, të fundit nga librat e përfshirë në Bibël. Ato janë punuar nga pastori baptist Clarence Larkin në vitin 1919, sipas të cilit iu deshën 25 vjet për ta vizatuar Zbulesën nga një “pikëpamje futuriste”. Zbulesa e Shën Johanit pason Apokalipsin, Fundin e Botës, momentin përmbyllës të njerëzimit në ekzistencën e vet tokësore, për të kapërcyer mandej në Parajsë. Skicat janë interesante pasi janë një kalk i tekstit ndërmjetësuar nga imagjinata e një njeriu:

 

Subscribe to RSS - skicat