skender brucaj

Gazeta pranë Erdogan, sulm dhe akuza të rënda për kreun e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë

Postuar në 05 Janar, 2018 11:24

Gazeta turke pranë pushtetit të presidentit Recep Tayyip Erdogan, “Yeni Akit” publikonte në datën 2janar të këtij viti një shkrim që është fund e krye një sulm biografik ndaj kreut të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skënder Bruçaj. Autor është Ayhan Demir, i njohur për përqendrimin në tema që kanë të bëjnë me Shqipërinë. Shkrimi është shpërndarë po ashtu i përkthyer shqip përmes e-mailit dhe aty akuzohet Bruçaj si njeri i Fetullah Gulenit në vendin tonë.

Subscribe to RSS - skender brucaj