sistemi

Nishani: Gjyqtarët dhe prokurorët e korruptuar nuk preken, janë në shërbim të politikës

Postuar në 11 Gusht, 2015 20:24

Në një intervistë për ADN (Albanian Daily News) Presidenti Bujar Nishani ka përshkruar punën e institucionit të tij në një atmosferë injorimi dhe tejkalimi të përcaktimeve kushtetuese nga ana e qeverisë. Nishani akuzon se është mënjanuar qëllimisht prej shumicës. Sipas Nishanit, “Presidenti i Republikës ka edhe një detyrë shumë të rëndësishme e cila në jetën e përditshme kalon si “e pa dukshme” por ka një rëndësi fondamentale: balancimin e pushteteve.

Pages

Subscribe to RSS - sistemi