siguria ne plazhe

Mbytjet “gjunjëzojnë” ministrin Klosi: Nuk funksionon roja bregdetare

Postuar në 09 Korrik, 2018 15:01

Mbytjet e qytetarëve në plazhet tona, ka “gjunjëzuar” ministrin e  Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, i cili nga foltorja e Parlamentit ka deklaruar se çdo humbje njerëzore i bën ata kokëulur. Për zgjidhje, ministri Klosi sheh vendosjen e rojeve bregdetare, pasi  bizneset sipas tij janë të detyruara me ligj  ta mundësojnë një shërbim të tillë.

Subscribe to RSS - siguria ne plazhe