shqiptari

Shqiptari(qytetar) dhe Qeni

Postuar në 05 Maj, 2019 00:13

 

Po të kafshoi qeni, i zoti do marrë gjobë ose do shkojë në burg. Qeveria ka menduar më në fund të trajtojë ligjërisht një problem që nuk di si ta quash. Emri më i përshtatshëm është: Punë shqiposh. 

Shqiptarit, që nuk ja hedh dot

Postuar në 02 Nëntor, 2017 11:52

Ndoshta shumëkujt ju bë qejfi ditët e fundit kur kryeministri Edi Rama, përsëriti disa herë rresht se sipas tij “edhe shqiptarin më pa shkollë nuk e bën dot për budalla”. Rama tha madje se këtë ua përsërit edhe të huajve, që ndoshta kanë paragjykimet e tyre, apo edhe konstatimet për integritetin e materies gri të popullsisë shqiptare.

Interesante: Banorët e pallatit në Milano, kapin hajdutin shqiptar dhe e bëjnë për spital

Postuar në 27 Janar, 2016 18:31

Dy shqiptarë tentojnë të vjedhin një apartament në Milano të Italisë. Ky nuk është më lajm. Lajmi është se një nga dy hajdutët shqiptarë, një 39 vjeçar, është kapur nga banorët që e kanë rrahur vendçe deri sa është shpëtuar nga karabinierët. Kjo ka ndodhur në sheshin “Gabriele Rosa” . Janë lënduar edhe disa banorë, që si duket kanë marrë pjesë në leksionin e duhur që rezultoi me shtrim në spital për hajdutin. 

Shqiptari politik, njeriu larg kulturës

Postuar në 30 Shtator, 2015 15:16

Jemi popull politik. Nuk do as mend as kalem për ta kuptuar.

Subscribe to RSS - shqiptari