shqiptaret e ukraines

Një libër për gjuhën e shqiptarëve të Ukrainës

Postuar në 03 Mars, 2018 21:10

Është prezantuar në Akademinë e Shkencave punimi I akademikut rus, Aleksander Novik për gjuhën e shqiptarëve të Ukrainës. Punimi është realizuar bashkë me autoren Aleksandra Dugushina dhe mban titullin: “Ekspedita në brigjet e Azovit: gjuha dhe kultura e shqiptarëve të Ukrainës". I njëjti autor figuron  edhe në punimin tjetër "Gollobordë (Golo Bordo), Shqipëri", prezantuar edhe ky në aktivitetin e organizuar me këtë rast nga Akademia e Shkencave.

Subscribe to RSS - shqiptaret e ukraines