shitja

Praktikat e pazakonshme të OSHEE-së dhe një Ent Rregullator që ngre supet

Postuar në 23 Shkurt, 2016 16:07

Drejtuesja e Autoritetit të Konkurencës, Lindita Lati ka përsëritur sot kërkesën që Operatori i Shpërndarjes së Energjisë, t’i japë fund praktikës së deritanishme të tenderave të energjisë. Kjo praktikë qëndron jashtë ligjit për prokurimet dhe ndjek këtë logjikë: OSHEE merr fillimisht ofertat nga tregtarët privatë dhe pas tenderit hyn në negociata individuale me secilin prej tyre. Diçka krejt origjinale, por që ka sjellë ankesa nga tregëtarët.

Një shumë marramendëse, tetë shifrore për “Spider”

Postuar në 06 Shkurt, 2016 20:29

32 milionë euro për vetëm një...”Ferrari”. Një markë që nuk befason më, pasi “Ferrari” është “Ferrari”. Shuma është gjithsesi rekord dhe ka shkuar për një “Spider” gjatë shitjes së realizuar në “Artcurial Auction House” në Paris. Ajo qëndron në vend të dytë për nga shifra e shitjes, sërish pas një “Ferrari Gto”, prodhim i vitit 1962, që u ble për 38 milionë dollarë në vitin 2014.
Sa për “Spider” e sivjetshëm janë prodhuar vetëm katër copë dhe për 40 vjet ka qenë në koleksionin privat të Peirre Bardinon, garues francez.

Pages

Subscribe to RSS - shitja