Shekcetaret

Tre faktorët që kërcënojnë njerëzimin

Postuar në 28 Janar, 2019 20:44

Shkencëtarët kanë krijuar një neologjizëm, të quajtur Syndemia Globale (Global Syndemic), për të përcaktuar atë që ata e shohin si kërcënimin më të madh ndaj njerëzimit dhe planetit: bashkëveprimin e tre "epidemive" obezitetit, kequshqyerjes dhe ndryshimeve klimatike, si një kombinim që prek shumicën e njerëzve në pothuajse çdo vend të botës.

Subscribe to RSS - Shekcetaret