shefi i shtabit te ushtrise

Ushtria ka 7 muaj pa Shef Shtabi – vërejtja vjen nga LSI-ja

Postuar në 16 Maj, 2017 09:15

Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama, ka cilësuar dje gjatë një interviste në studio televizive se përballjet mes Presidentit dhe Kryeministrit kanë çuar në mosemërimin e një Shefi të Shtabit të Ushtrisë.

Subscribe to RSS - shefi i shtabit te ushtrise