Shaqiri

Bahri Shaqiri, tjetër mollë sherri mes Presidentit dhe PS

Postuar në 21 Janar, 2019 12:20

Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Bahri Shaqiri, i cili  aktualisht mban detyrën e  keshilltarit të Presidentit per Çështjet e Sigurise Kombetare është propozuar nga presidenti për të drejtuar Kontrollin e Lartë të Shtetit.

Në propozimin drejtuar kuvendit Meta thotë se, Shaqiri plotëson të gjitha kushtet dhe kriteret ligjore për t’u emëruar në këtë pozicion.

Sipas kreut të shtetit, zoti Shaqiri është një kandidaturë me eksperiencë në drejtimin e institucioneve dhe  ka njohuritë e duhura në fushën e ligjit dhe auditimit.

LSI-ja pasuron CV-në

Postuar në 23 Shkurt, 2017 08:45

Kryesia e Lëvizjes Socialiste për Integrim ka miratuar dje drejtuesit e disa komisioneve pranë Komitetit të Përgjithshëm Drejtues.

Subscribe to RSS - Shaqiri