Shano

Rritja ekonomike, Shano: Nuk tregon mirëqënie, konsumi është i ulët

Postuar në 08 Tetor, 2015 08:09

Sipas Institutit të Statistikave, ekonomia në tremujorin e dytë të vitit u rrit me 2.53% dhe rritja erdhi kryesisht nga sektori i ndërtimit. Komponenti i konsumit rezultoi në rënie për të dytin tremujor radhazi, ndërsa kontribuesi kryesor ishin investimet.

Subscribe to RSS - Shano