Shahini

Shqipja shkencore e Ministrisë së Arsimit

Postuar në 10 Maj, 2019 11:19

Nuk ka dyshim që ministrat e aq më tepër ata të qeverisë Rama punojnë ditë e natë për progresin, emancimin kulturor dhe atë shkencor. Madje vetë kryeministri është marrë  personalisht me Reformën në Akademinë e Shkencave.

Çrëndësi ka nëse është zvarritur apo si çdo gjë që tjeter që shpallet prioritet kombëtar  në fund del prodhim publiçitar. Këtë të premte Ministria e Arsimit ka shpërndarë një njoftim për përfshirjen dhe angazhimin e ministres Shahini në këtë proces, duke e përmbledhur kontributin e saj në këtë fjali;

Koni pezullohet me urdhër qeverie. Komandohet në detyrë Bernard Dosti

Postuar në 15 Prill, 2019 12:56

Ministrja e Shëndetësië, Besa Shahini ka nxjerrë një urdhër për pezullimin nga detyra të Rektorit të Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni. Në vend të tij është emëruar zv/rektori Bernard Dosti. Në urdhërin e lëshuar nga Shahini nuk specifikohen arsyet e shkarkimit, por thuhet se Koni ka shkelur rëndë ligjin në ushtrimin e detyrës.

CV-ja për të qenë ministër i PS./Të jesh shoqe e Spiropalit dhe Veliajt

Postuar në 26 Janar, 2019 12:01

Besa Shahini është një prej figurave të reja që u është besuar portofoli i ministrit në qeverinë e Edi Ramës. Ashtu si Gent Caka para se të merrte këtë post zonja Shahini ka shërbyer si zv/ministre e Arsimit. Nuk është prurje që vjen nga forumet e PS dhe për më tepër e panjohur në jetën publike në lidhje me fushën që mbulon.

Subscribe to RSS - Shahini