shaban memia

Gjykatën e bllokon Edi Rama. Nuk e marrin dot Kakomenë, jo Luan Leka, por të ngrihet gjyshi dhe këlyshi

Postuar në 12 Tetor, 2020 22:24

Media të ndryshme lokale në Jug po raportojnë për një protestë të disa banorëve të Nivicë Bubar të cilët janë mbledhur para gjykatës së Gjirokastrës, kur pritet të shqyrtohet çështja e Kakomesë. Nga sa shihet në video, banorët thonëse kërkojnë pronën e tyre, brenda ligjit dhe asgjë më shumë, duke akuzuar Sali Berishën, Fatos Nanon dhe Edi Ramën si fajtorë për zvarritjen gati 30 vjeçare.

Po të jetë për fshat turistik ne e gjejmë vetë një sheik andej nga Arabia dhe e bëjmë fshatin. Jo ta bëjë Luan Leka, Dritan Çela apo Edi Rama

Shaban Memia i bashkohet kritikëve të Bashës: Jam idhtar i institucioneve, metodave legale dhe i të vërtetës

Postuar në 06 Korrik, 2017 09:48

Zërave kritikë ndaj Lulzim Bashës i është shtuar së fundmi edhe Shaban Memia, funksionar jetëgjatë i Partisë Demokratike dhe njëherazi një nga organizatorët në terren të opozitarizmit të saj në vitet e vështira 1997-2005. Në një intervistë për “Gazeta Shqiptare”, Memia thotë se Lulzim Basha po linçon demokratët dhe se rruga e vetme për daljen nga kjo situatë është zbatimi i statutit dhe ndjekja e vendimeve institucionale.

Subscribe to RSS - shaban memia