seritë e reja

Rama shpall seritë e reja të "Shqipërisë që Duam"

Postuar në 07 Shtator, 2017 11:46

Kryeministri vijon të jetë çdo ditë prezent në media dhe të prodhojë realitetete që bazohen në bindje, ambicje, perceptime apo dhe vlerësime që thotë se vijnë nga partnerët ndërkombëtarë. Interpretimet e tij përputhen me refuzimin për të pranuar  ato sa thuhen në media për problemet e qeverisjes.

Subscribe to RSS - seritë e reja