senida mesi

Fjalëkryqi i ish-zv.kryeministres: Përgjegjësi ka edhe shumica...Takova Zoran Zaev

Postuar në 15 Mars, 2019 11:22

Agjencia Telegrafike Shqiptare ka publikuar sot fragmente të një interviste televizive siç e quan ajo, të deputetes socialiste Senida Mesi, ish-zv. Kryeministre. 

Nga mënyra e editimit të paragrafëve të jepet përshtypja se zonja Mesi nuk ka qenë mirë në momentin e intervistës, ose se ajo nuk i kushtohet as minimalisht kërkesës për një të folur koheziv. Citon ndër të tjera ATSH: 

Kreu i Emergjencave: Të shpallet Gjendja e Jashtëzakonshme në Shkodër. Zv.kryeministrja: Nuk është e nevojshme

Postuar në 21 Mars, 2018 14:56

Zëvendëskryeministrja Senida Mesi deklaron se qeveria nuk do të shpallë emergjencën civile për Shkodrën, por do të shtojë forcat dhe ndihmat. Ky qëndrim i zyrtares së lartë me origjinë nga Shkodra hedh poshtë propozimin e kreut të Emergjencave Civile, Shemsi Premçi i cili kërkoi shpalljen pjesshme  të gjendjes së emergjencës.

TemaTv

Tradita e Eduard Shalsit vazhdon me "pakicat jevge të zv. kryeministres Mesi"

Postuar në 28 Gusht, 2017 10:15

Mediat i kanë kapur zv.kryeministres Senida Mesi një koment gjatë një prononcimi për Rudina Xhungën. Një rrëshkitje nga etika e hipokrizisë që bashkëjeton me rilindasit e llojit Shalsi që premtoi se do vidhnin me stil.

Subscribe to RSS - senida mesi