seferi

Nisin “arrnimet” e Vetting-ut, Rama heq njerëzit partiakë të reformës

Postuar në 16 Shkurt, 2017 18:34

Në të njëjtën ditë Drejtori i Përgjithshëm i Parandalimit të Pastrimit të Parave, Alket Hyseni si dhe Drejtori i Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar, Arben Seferi i kanë dorëzuar kryeministrit dorëheqjen. Me argumentin se largimi i tyre do të shërbejë për të eleminuar çdo alibi të atyre që i frikësohen reformës në drejtësi, të dy titullarët kanë hapur krahun me urdhër politik.

Arben Seferi, ish-drejtues i CEZ, vihet në ndjekje penale

Postuar në 21 Tetor, 2015 17:24

Arben Seferi dhe dy vartës të tij, në kohën kur drejtonte CEZ Shpërndarje, është vënë në ndjekje penale nga Prokuroria e Tiranës.

Subscribe to RSS - seferi