samiti i novisadit

Dekori për Serbinë në Novi Sad

Postuar në 10 Tetor, 2019 13:11

Në Novi Sad të Vojvodinës është mbajtur i ashtuquajturi samit tripalësh mes Serbisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. Nga ky takim, që organizohet nga Serbia, vend që po i njihet statusi i liderit rajonal, ka dalë lajmi se të tre liderët kanë rënë dakord që të krijohet një minishengen ballkanik.

Subscribe to RSS - samiti i novisadit