saliu

Frikë aspak, Kujdes Po? Pse e padisin Saliun për përhapje paniku?

Postuar në 12 Mars, 2020 15:30

Frikë aspak, Kujdes Po. Kjo është deviza e tanishme e qeverisë shqiptare që po menaxhon situatën e krijuar nga pandemia e koronavirusit. Nuk e dimë nëse anëtarët e qeverisë nuk kanë vërtet frikë, apo shtiren sikur. Frika është njerëzore.

Paralel me këtë devizë, dëgjojmë se Sali Berisha, që nuk ka nevojë për prezantim, është paditur për përhapje paniku. Ndaj tij ka madje një seri shkrimesh ndonëse deri më tani nuk ka një padi për shpifje. Një tjetër paradoks i Shqipërisë që nuk e pa njëherë normalitetin si pjesë të saj.

Një lloj Saliu tjetër!

Postuar në 09 Qershor, 2019 00:14

Reagimi i Edi Ramës pas  lajmit për tërheqjen e dekretit të zgjedhjeve nga Presideti nuk lë shumë hapësirë për të shpresuar në një ekuacion politik të parashkruar. Jemi në kushtet kur kryeministri bën gaztorin ndonëse është para një situate ku edhe faktori ndërkombëtar është në kllapi për t’i dhënë dum një situate të papreçedentë.

Amerika ka rënë brenda me Saliun

Postuar në 14 Nëntor, 2016 23:34

A ka ndonjë shqiptar që nuk do të dijë se cilat janë objektivat e SHBA-së në Ballkan dhe në Shqipëri? Me siguri që jo, nuk ka. Por ja që e vërteta qëndron para syve dhe njeriu humbet fillin duke kërkuar gjetkë.

Refrenit “Fajin e ka Saliu” i ka mbaruar karburanti

Postuar në 29 Nëntor, 2015 15:37

Në dy vjetët e para të qeverisjes, qeveria Rama ka shpenzuar 1.2 miliardë dollarë për të shlyer detyrime të prapambetura të qeverisë së “Saliut”, si dhe interesa të borxhit të akumualuar ndër vite. Për këtë, ka marrë 900 milionë dollarë borxhe të reja dhe 300 milionë dollarë i ka marrë nga të ardhurat korrente të buxhetit (që mund t’i kishte përdorur për investime të së ardhmes, në vend që t’i shpenzonte për të mbuluar gropat e së shkuarës).

Subscribe to RSS - saliu