rripi

Sikleti i vizave dhe rripi që shtrëngon qeveria

Postuar në 20 Gusht, 2017 21:29

Më media u raportua për mundësinë e rikthimit të vizave me Holandën pas një raporti të Policisë dhe Prokurorise holandeze për kriminalitetin në rritje të bandave shqiptare të drogës dhe prostitucionit. Qeveria shqiptare mohoi të ketë marrë ndonjë notë nga qeveria holandeze, por nga ana tjetër sikleti i Tiranës është i dukshëm, kur raportimet vijnë nga qeveri të huaja.  

Shtrëngo rripin Aleks

Postuar në 23 Maj, 2016 10:24

Kryeministri i radikalëve të majtë Aleksis Cipras u premtoi grkëve pavarësi ekonomike dhe dinjitet përballë kreditorëve, por pas ardhjes në pushtet ngushtoi lakun dhe shtrëngoi rripin për shumë familje greke. Të dielën në mbrëmje parlamenti grek miratoi me votat e maxhorancës paketën e re të masave, që parashikojnë kursime me vlerë 1,8 miliardë euro, dhe që përfshijnë veç të tjerash rritje të taksave, si dhe krijimin e një super fondi për privatizimet.

Subscribe to RSS - rripi