rezervat e sigurise

Rezervat e sigurisë së karburanteve, kosto 500 milionë euro

Postuar në 12 Korrik, 2019 10:19

Një projektligj i qeverisë, që parashikon detyrimet për krijimin dhe mbajtjen e menaxhimin e rezervave të sigurisë për naftën bruto dhe nënproduktet e saj, për të siguruar një nivel të lartë të sigurisë së furnizimit me naftë bruto në vend, ka ngjallur reagimin e aktorëve të tregut.

Subscribe to RSS - rezervat e sigurise