Rama-Basha

Shënim: A po përvijohet një grupim Rama-Basha vs Meta-Berisha...?

Postuar në 29 Shtator, 2015 17:21

Zhvillimet e ngjeshura politike të ditës së sotme kanë përvijuar një sistem aleancash, qoftë edhe fluide, që janë përfolur prej kohësh në sferën e intrigave politike të mbetura në nivel thashethemesh. Një distancim i qartë i retorikës së Lulzim Bashës nga Berisha, nga njëra anë, dhe një thirrje mirëkuptimi në distancë mes Metës dhe Berishës nga ana tjetër, ku nuk mungoi dhe krenaria e Metës për “origjinën e fortë malore” të tij, e vendosin Bashën në një konvergjencë të çuditshme me kryeministrin Rama.

Lesi gjen detajet e paktit Rama-Basha kundër Metës; sebepi bëhet Samir Mane…

Postuar në 29 Shtator, 2015 11:56

I rikthyer gazetarisë pas një udhëtimi të gjatë në politikë, Nikollë Lesi shkruan sot në “Koha Jonë” skenarin e një aleance të fshehtë Rama-Basha, që sipas tij është zhvilluar kështu:

Subscribe to RSS - Rama-Basha