radha

Bill Gates, miliarderi që pret radhën

Postuar në 18 Janar, 2019 17:45

Mund të jetë një nga njerëzit më të pasur në botë, por kjo nuk e pengon nga kënaqësitë e thjeshta të jetës, si shijimi i një burgeri në një fast food për njerëzit e zakonshëm.

Pritja në rradhë e Bill Gates fundjavën e kaluar në Seattle ngjalli habinë e të pranishmëve të cilët nxituan për të fotografuar.

Themeluesi i Microsoft, pasuria e të cilit i kalon 95.5 miliardë dollarë, pret me durim në mes të të ftohtit, me duart në xhepa, i veshur me një triko të kuqe, pantallona gri dhe atlete të zeza.

A ka ndonjë shërbim për të cilin nuk ka radhë?

Postuar në 14 Janar, 2016 15:30

Duket se kriza e shërbimeve shtetërore nuk ka për të mbaruar ndonjëherë në këtë vend. Para disa muajsh u bë i njohur vendimi për rinovimin e një kategorie pasaportash për fëmijë, të cilat ishin shtypur me afat të gabuar. Ministria e Brendshme e shtyu afatin me 1 vit, por sërish ishin qytetarët që paguan për dëmin e krijuar nga shteti. Në këtë fund viti, qytetarë shqiptarë që jetojnë jashtë u përballën me probleme në doganat shqiptare pikërisht për këtë problem. Sot “Vizion Plus” raporton për një tjetër radhë që krijohet nga ndryshimi në dokumentacion.

Video/Radhë dhe grushte për pasaportë

Postuar në 17 Gusht, 2015 17:57

Nuk ka të sosur radha dhe sherri që vjen nga shteti shqiptar. Radhë për pasaporta kudo, radhë për certifikata...Në Vlorë situata ka shkuar deri në përplasje fizike.

Subscribe to RSS - radha