qoka

Qoka e Rothit përgënjeshtron pa dashje Ramën

Postuar në 14 Mars, 2019 22:04

Një vit më parë kryeministri i Shqipërisë e shpalli veten triumfator të një beteje 20 vjeçare të shqiptarëve për t’u afruar me Europën. Tha se qeveria e tij e bindi Brukselin të japë një datë për hapjen e negociatave dhe se periudha një vjeçare deri në qershorin e 2019 do ishte një proces formal i të ashtuquajturit screeening.

Ja çfarë deklaronte ai:

Kumbaro: U kam dhënë fund qokave në Ministrinë e Kulturës, artisti Edi Rama nuk i financon ekspozitat me lekët e shtetit

Postuar në 26 Janar, 2016 10:43

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro i njeh vets meritën se u ka dhënë fund qokave në Ministrinë e Kulturës. "Unë sapo kam marrë detyrën i kam dhënë fund një historie qokash, siç kanë qenë çmimet vjetore të letërsisë, aq sa edhe kur ka patur libra me vlerë kritika është tretur, sepse e kanë dominuar llafet e historitë e fshatit të madh, ku për fat të keq jetojmë. Ndaj unë i reduktova nga dhjetë çmime në dy të tillë, me juri krejt të pavaruar nga Ministria e Kulturës.

Subscribe to RSS - qoka