qiraja

Shanset për qiramarrje sipas mbiemrit. Në Zvicër penalizohen kosovarët dhe turqit

Postuar në 10 Qershor, 2019 16:52

Mbiemri çon në paragjykime dhe më tej të kushtëzon akomodimin me shtëpi.

Pritet të rriten qiratë e shtëpive, tatimet kërkojnë 15%-in

Postuar në 13 Qershor, 2018 12:34

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve kërkon nga pronarët që japin shtëpi me qira duhet të regjistrohen paraprakisht në drejtoritë rajonale përkatëse dhe të paguajnë tatimin 15% jo më vonë se data 20 e muajit të ardhshëm. Një taksë që ekziston me ligj që prej vitit 1998, por që është neglizhuar ose nuk është mbledhur siç duhet.

Subscribe to RSS - qiraja