qendrat e pritjes

Ta trajtosh Shqipërinë si pronë personale. Asnjë informacion mbi pritjen e refugjatëve

Postuar në 08 Mars, 2020 15:26

Në Shqipëri do të vijnë emigrantë. Sirian, afganë dhe palestinezë. Një gjë e tillë po raportohet nga disa media, ndërkohë që pak ditë më parë RTSh Korça informonte se vetëm për muajin shkurt në zonën e Devollit janë ndaluar 600 emigrantë të paligjshëm. Po kështu raportohet se janë ngritur qendra pritjeje dhe është shtuar numri i kontrolleve policore.

Ministri i Jashtëm austriak: Për imigrantët të krijohen qendra pritëse në Egjipt, Gjeorgji apo në Ballkanin Perëndimor

Postuar në 05 Mars, 2017 22:16

Ministri i Jashtëm Sebastian Kurz propozon krijimin e qendrave të pritjes për refugjatët në Gjeorgji apo në Ballkanin Perëndimor. Ai e ka hedhur këtë ide gjatë një interviste për gazetën “Bild am Sonntag” duke dëshmuar vizionin e mbajtjes të pastër të Europës. 

Europa në presionin e kufijve të hapur

Postuar në 19 Janar, 2016 12:36

Qendrat e pritjes së refugjatëve më Greqi dhe Itali do të funksionojnë së shpejti, ka deklaruar komisioneri europian për emigracionin, Dimitris Avramopulos. Në të njëjtën kohë, Brukseli ka theksuar se përballimi i flukseve të refugjatëve kërkon lëvizje të shpejta në nivel europian.

Subscribe to RSS - qendrat e pritjes