qasja

Abetarja e re politike: Mos shikoni sa e fortë është opozita, por çfarë programi ka

Postuar në 21 Maj, 2020 19:38

Gazeta “Panorama” përcjell në faqen online një intervistë të Bensik Mustafajit, ish-ministër i Jashtëm në kohën e qeverisë së Partisë Demokratike dhe aktualisht një lloj këshilltari për imazhin i kryetarit të saj, Lulzim Basha. 

Intervista ka interes sepse aty konstatohet gjykimi kritik “mbi popullin” dhe sugjerohet sei duhet analizuar opozita. 

Forcohet ndjenja negative ndaj BE-së, kryesojnë vende si Greqia e Franca

Postuar në 08 Qershor, 2016 11:06

Një studim i Peë Research Center në Shtetet e Bashkuara ka vërejtur forcimin e ndjenjës negative ndaj Bashkimit Evropian në popullatat e dhjetë shteteve anëtare të bllokut. Në krye të atyre vendeve që kanë një pikëpamje negative janë Greqia e Franca. Gjenerata e re ka shprehur një qasje pozitive, ndërsa ka një hendek mes veriut dhe jugut në rolin që luan përkatësia politike.

Subscribe to RSS - qasja