putin

Putin: Herët për të folur rreth një angazhimi ushtarak të Rusisë kundër Shtetit Islamik

Postuar në 04 Shtator, 2015 16:26

Presidenti rus, Vladimir Putin konfirmoi se ishte ende herët për të folur për një angazhim ushtarak të Rusisë në Siri për të luftuar organizatën e Shtetit Islamik. Ndërkohë Uashingtoni paralajmëroi se veprime të tilla, nëse do të konfirmoheshin, do të ishin destabilizuese dhe kundërproduktive.

Putin provon edhe zhytjen

Postuar në 19 Gusht, 2015 11:56

Vladimir Putin, di të jetë lajmi kryesor në Rusi. Dhe sipas zakonit të tij, edhe kësaj radhe ka bërë diçka ngacmuese. Ai është zhytur me një mininëndetëse në Sevastopol të Krimesë, i buzëqeshur dhe pa shprehur asnjë grimë frike. Një lider ashtu siç "rusët e duan".

Pages

Subscribe to RSS - putin