punet e brendshme

Çfarë quhet ndërhyrje në punët e brendshme?

Postuar në 12 Janar, 2017 14:29

Tirana e përshëndeti marrëveshjen politike të partive shqiptare në Maqedoni për të dalë me një platformë të përbashkët kushtesh për krijimin e qeverisë së re. Madje kjo marrëveshje iu njoh si meritë politikës sonë të jashtme dhe kryeministrit Rama në zyrën e të cilët doli tymi i bardhë për pajtimin e shqiptarëve të Maqedonisë.

Mosndërhyrja në punët e brendshme, parim, apo gjethe fiku e qeverisë(video)

Postuar në 31 Gusht, 2015 18:31

Kryeministri Edi Rama, prej disa kohësh flet për mosndërhyrje në punët e brendshme. Tha edhe sot: "Ky është një moment, kur për fat të keq ka pasur një keqkuptim nga ana e tyre,- që s’kam asnjë problem ta them,- është keqpërdorur nga të tjerët. Por ka qenë një mundësi shumë e mirë, për të bërë të qartë, shkoqur, që hapësira e ushtrimit të besimit për besimtarët ortodoksë është një hapësirë sovrane dhe asnjë shtet fqinj nuk ka asnjë të drejtë mbi këtë hapësirë. Ortodoksët shqiptarë nuk janë grekë, janë shqiptarë.

Subscribe to RSS - punet e brendshme