provat

BE: Ekstradim gulenistëve, vetëm mbi bazën e provave thelbësore

Postuar në 30 Nëntor, 2017 13:40

Bashkimi Europian nuk do të pranojë kërkesën turke për ekstradimin e pjesëtarëve të organizatës FETÖ nëse Turqia nuk paraqet prova thelbësore. Kjo është bërë e qartë nga Koordinatori i BE-së për Terrorizmin, Gilles de Kerchove i cili viziton Ankaraë. 

Rilindasit po i kalojnë limitet e durimit tonë

Postuar në 20 Maj, 2016 11:23

Në një shkrim të botuar sot tek "Panorama", Fatos Lubonja i quan bastardë “rilindasit” që po kalojnë limitet e vënies së provë të durimit të publikut. “Shikoni historinë e rrahjes së protestuesve te Parku i Liqenit. Shkurt, me dhunë, pa dhunë, ka shumë njerëz që të thonë se rilindasit, veçanërisht pasi morën edhe Bashkinë e Tiranës me Veliajn, po shfaqen si raca më bastarde e politikanëve që ka nxjerrë Shqipëria këta 25 vjet. Vështroni rastin e fundit të Eskobarit të Ballkanit se si e shpëtuan nga duart e policisë europiane pa pikë turpi dhe nuk thonë asnjë fjalë.

Subscribe to RSS - provat