protokalli

Kur “Portokall(es)isë” i mbaron lëngu

Postuar në 02 Janar, 2016 14:09

Nuk do të vlenin as dy radhë për t’u shkruar, por meqenëse programet e përcjella nga një televizion si Top-Channel, ndiqen në të gjithë territorin, ato detyrimisht duhen trajtuar. Rasti i programit “Portokalli”, këtij institucioni të banalitetit mes shqiptarëve, të një humori kallp dhe prej të dehuri, është ndër më ilustruesit. Dhe një shfaqje e fundit që si zakonisht ngatërron, padyshim nga padija dhe injoranca, humorin me ofendimin, ironizimin me talljen që lë si shije keqdashjen, meriton vëmendje.

Subscribe to RSS - protokalli