Prokuroria

Prokuroria bie në gjurmët e parave të fshehura të tre deputetëve dhe dy ish-ministrave

Postuar në 09 Gusht, 2015 08:46

Sipas të dhënave të KLSH dhe raporteve ndërkombëtare, pushtetarët në Shqipëri vjedhin miliona euro çdo vit nga buxheti i shtetit, ndërsa miliona të tjera burojnë nga ryshfeti, skemat e korrupsionit, lidhjet me krimin etj. Megjithatë, është një zyrtar i rangut të lartë i cili nuk është dënuar deri më sot. Por, kësaj kulture duket se po i vjen fundi. Gazeta “Sot”, shkruan se një grup prokurorësh janë angazhuar për hapjen dhe verifikimin e disa dosjeve të pasurisë, për llogari të disa ish-ministrave, ish-deputetëve dhe deputetëve.

Prokuroria mbyll hetimet për Fullanin, përgjegjës për vjedhjen e Bankës dhe shitjen e hotel Dajtit

Postuar në 04 Gusht, 2015 13:49

Prokuroria e Tiranës ka përfunduar hetimin dhe ka dërguar për gjykim kërkesën ndaj shtetasit Ardian Fullani, ish-guvernator i Bankës së Shqipërisë, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës”.

Pages

Subscribe to RSS - Prokuroria