Progres-raporti

Tirana, jo në axhendën e Hahn. Të premten viziton Prishtinën

Postuar në 08 Nëntor, 2016 22:18

Qeveria pret të mërkurën opinionin e Komisionit Europian për ecurinë e reformave dhe një vendim pozitiv për hapjen e negociatave të anëtarësimit pas dritës jeshile nga Parlamenti Europian.

Progres-raporti, Komisioni Europian nxin situatën në sistemin e drejtësisë

Postuar në 10 Nëntor, 2015 11:57

Komisioni Europian ka publikuar sot progres-raportin për Shqipërinë për përmbushjen e 5 prioriteteve kyçe, i cili mbulon një periudhë kohore nga Tetori i vitit të kaluar deri në Shtatorin e këtij viti.
Theksi vihet tek reforma në drejtësi.

Zgjedhjet

Subscribe to RSS - Progres-raporti