privatesi

PE i paraprin ndërhyrjes së Facebook në zgjedhje

Postuar në 26 Tetor, 2018 17:03

Parlamenti Evropian i kërkon Facebook të lejojë organet e BE-së të kryejnë një shqyrtim gjithëpërfshirës për mbrojtjen dhe sigurinë e përdoruesve pas skandalit lidhur me përvetësimin e paligjshëm të të dhënave personale të 87 milionë shfrytëzuesve të rrjetit social popullor.

Brunilda e Bashkisë bën pak edukatë morale...Por jo për "sirenat" e plazheve

Postuar në 28 Gusht, 2015 18:50

Thotë në një intervistë te “Tema TV” nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës, Brunilda Paskali: “Më falni se më duhet të flas për dicka që nuk është shumë etike. Por nëse një qytetar shkon në mes të Tiranës, dhe zhvishet në një fare mënyre. Nxjerr përballë qytetarëve të tjerë disa pjesë tonat anatomike që nuk duhet të dalin, atëherë kur këta qytetar nuk e kanë atë sens apo ndjenjë turpi, nuk duhet ta kenë as faktin që dalin në gjobat e bashkisë apo në rrjet e tjera sociale.

Subscribe to RSS - privatesi