Presidenca

Bujar Nishani nxjerr në rezervë ish-këshilltarin e tij ushtarak

Postuar në 02 Nëntor, 2015 17:19

Pas dorëheqjes Piro Ahmetaj, ish-këshilltar i Presidentit të Republikës, është nxjerrë edhe në rezervë. “Në mbështetje të nenit 93 të Kushtetutës, të nenit 9 të ligjit nr.64/2014, “Për Pushtetet dhe Autoritetet e Drejtimit e të Komandimit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, si dhe të nenit 25 pika “d” të ligjit nr. 59/2014, “Për karrierën ushtarake në Forcat e Armatosura në Republikën e Shqipërisë” i ndryshuar,

Ja një presidencë që punon 24/7. Urgjent Nderi i Kombit të dielën në darkë për Kombëtaren!

Postuar në 12 Tetor, 2015 10:34

Pages

Subscribe to RSS - Presidenca