Poli i Veriut

Ndryshon para kohe Modeli Magnetik Botëror. Poli i Veriut zhvendoset në Siberi

Postuar në 11 Janar, 2019 14:59

Revista e njohur “Nature” raporton për një vëzhgim të ri që ka të bëjë me fushën magnetike të Tokës. Sipas revistës në fjalë, ndryshimi që po ndodh është shumë i shpejtë dhe po çon në rrëshqitjen e Polit të Veriut nga Kanadaja drejt Siberisë, kjo për shkak të lëvizjeve “kaotike” të hekurit të lëngshëm nën sipërfaqen e tokës.

Alaska - Santa Claus zgjidhet për të përfaqësuar popullin e Polit të Veriut

Postuar në 16 Tetor, 2015 14:06

“Fairbanks Daily News-Miner” (http://bit.ly/1Ncp7rf) raporton se një person, emri ligjor i të cilit është Santa Claus fitoi gjatë një fushatë me shkrim për një vend të hapur në Këshillin Bashk

Subscribe to RSS - Poli i Veriut