plagjiatura

A e pyeti në fakt Agron Tufën për plagjiaturën gazetari i VOA-s?

Postuar në 06 Dhjetor, 2019 21:33

 

Mbase shumëkush që e ndoqi deri në fund intervistën e Agron Tufës te VOA pati pritshmërinë se gazetari i saj Ilir Ikonomi do ta pyeste azilantin për akuzën kryesore: si i denoncuar me dokumente të pakundërshtueshme për doktoraturën e vjedhur dhe plagjiaturën që pasoi alibinë e krimit të tij akademik. Edhe unë e prisja t’i drejtohej kjo pyetje, por besoj se shpjegimi i mëposhtëm arsyeton bindshëm se kjo pyetje “ka munguar” vetëm në mënyrë të drejtpërdrejtë nga gazetari i VOA-s.

Taulant! Po për çfarë i duhet doktoratura Taulantit?

Postuar në 17 Janar, 2019 11:24

Detektivi i plagjiaturës Taulant Muka, ka raportuar së fundmi se një sërë deputetësh si Taulant Balla, Niko Peleshi apo Lefter Koka kanë gënjyer me diplomimin e tyre apo me doktorimin. 

Media të ndryshme kanë rendur për të përgënjeshtruar këto akuza duke publikuar online diploma e dëftesa, si e si për të shërbyer me idenë se këta që janë në politikë nuk janë të denjë të na përfaqëojnë sepse nuk kanë haber nga zhvillimet e reja. 

E-book-u, lexuesi dhe plagjiatura

Postuar në 14 Nëntor, 2015 11:13

Unë bëj pjesë ende tek ata lexues që dëshiroj ende ta kem librin në letër. Letra më krijon intimitet me leximin, duke besuar se pikërisht në atë kopje që po lexoj, kam të stampuara edhe përjetimet.

Subscribe to RSS - plagjiatura