pirateria

'Transaprenca" e KE-së/Fshehu raportin e vitit 2015 për ndikimin e piraterisë

Postuar në 22 Shtator, 2017 10:29

Bën leksione për transparencën dhe qeverisjen e mirë, por në fakt, nuk përjashtohet vetë nga praktika e njohur e fshehjes së informacionit dhe keqpërdorimi i fondeve. Një i tillë është financimi i një studimi për ndikimin e piraterisë në shitjet e materialeve të drejta të blera në fushën e muzikës, videolojërave, librave dhe filmave.

Gjykata Federale Australiane urdhëron bllokimin e 127 faqeve online që shfaqin materiale të vjedhura

Postuar në 20 Gusht, 2017 17:36

127 domeine përmes të cilave transmetohen materiale filmike në internet, do të bllokohen. Pala paditëse, Foxtel, një operator legal në këtë sektor, ka fituar gjyqin federal me ISP-të australiane që mundësojnë transmetimin online të materialeve në mënyrë pirate.

Subscribe to RSS - pirateria