peticioni

Intelektualët e Shqipërisë që kërkojnë lirimin e Albin Kurtit. Spikatin Abdi Baleta, Gjergj Zheji dhe Marin Mema

Postuar në 05 Dhjetor, 2015 10:41

Ka një solidaritet intelektual që shfaqet për çështje të karakterit patriotik dhe që angazhon në tubime dhe kërkesa politike aktivistë të shoqërisë civile me ndjeshmëri të theksuara demokratike dhe kombëtariste.

Pages

Subscribe to RSS - peticioni