pervoja

Eksperimenti me Gjykatën Kushtetuese, tre anëtarë pa përvojë në gjyqësor

Postuar në 20 Nëntor, 2019 14:39

 Prej disa ditësh vazhdon tashmë debati për anëtarët e rinj të Gjykatës Kushtetuese. Debate është përqendruar mbi afatet e dekretimit nga presidenti, organin e emërtesës, ishte Arta apo Marsida. Hollësi padyshim të rëndësishme, por që kanë anashkaluar një tjetër aspekt.

Në faqen online të Gjykatës Kushtetuese është përditësuar përbërja e saj duke përfshirë si gjyqtarë përveç Vitore Tushës dhe Besnik Muçit edhe tri kandidatet e reja, Elsa Toska, Marsida Xhaferllari dhe Fiona Papajorgji.

Flet për mungesë përvoje edhe Elisa Spiropali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar në 22 Janar, 2019 13:37

Socialistët kanë hapur një debat mediatik se përse do të kundërshtojnë propozimin e presidentit të Republikës për kreun e Kontrollit të Lartë të Shtetit. Bahri Shaqiri do të rrëzohet sepse sipas socialistëve nuk ka përvojë financiare. E tha në fillim këtë deputeti Ulsi Manja, e përsëriti sot ministrja Elisa Spiropali.

Shqipëria mund të demontojë muncione kundrejt shpërblimit. Pavarësisht aksidentit teknologjik në Gërdec

Postuar në 24 Janar, 2016 19:22

Shqipëria mund të ofrohet për demontimin apo asgjësimin e municioneve të tepërta të vendeve të tjera, ndërkohë që ka realizuar me sukses procesin e asgjësimit të stokut të vet. Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, ka deklaruar për “Vizion Plus”, se mundësia në fjalë nuk përjashtohet pasi specialistët shqiptarë mund të pajisen me çertifikata nga strukturat ndërkombëtare.

Një këshillë për të rinjtë që duan të merren me biznes: “Mos mendoni gjatë, por veproni. Lëvizja do të sjellë kapitalet”

Postuar në 03 Dhjetor, 2015 11:16

Drejtuesi i Qendrës për Sipërmarrje në TelAviv të Izraelit, Dan Balter, i jep një intervistë Tv Scan. Balter flet për përvojën e tij në biznes, duke veçuar nga suksesi i Izraelit në sipërmarrje disa cilësi: si popullsi emigrante, njerëzit aty ndërmarrin rrezikun. Duke qenë se Izraeli u krijua nga asgjëja, sipërmarrësit u detyruan të mendonin ndryshe nga mënyra tradicionale dhe duke qenë një shoqëri me edukim ushtarak, kultivohet edhe përgjegjshmëria. Një këshillë që ka vlerë nga Blater për të rinjtë: “Ndalni së menduari dhe veporoni. Lëvizja do të sjellë edhe kapitalet”.

Subscribe to RSS - pervoja