personazhi

Politikan Jo. Personazh pa rol, diçka mes Dullë Baxhasë, Peliçelit, Komisarit Memo dhe Lisimak Vocit

Postuar në 06 Nëntor, 2020 21:30

 

Një nga fatkeqësitë e rënies së institucioneve të regjimit të Enver Hoxhës, është edhe se me ikjen e tyre humbi një shans që talenti i kujtdo të gjente një mundësi për t’u shprehur. Është kjo ndoshta një nga arsyet pse tranzicioni shqiptar është edhe një histori aksidentesh. Në jetë, në karrierë, në shoqëri.

Erotika në prozën e Martin Amis

Postuar në 13 Maj, 2016 17:32

A e keni parë se si revistat, gazetat dhe mediumet e tjera herë pas here hapin debate për numrin e marrëdhënieve seksuale ndërmjet një çifti. Jepen numra, episode, këshilla. Jepen edhe këshilla sa herë dhe si duhet pasur seks ndërmjet çifteve. A e keni parë se si seksi është bërë mënyrë e arritjes së atyre “atje”. Se si seksi është shumë më pak kënaqësi sesa shëmbëllim i jetës së mediave.

Gratë tragjike të letërsisë

Postuar në 07 Mars, 2016 17:40

(Rreth romanit “Gurit të varrit ia rrëfej” të Agron Tufës)

ARTA MARKU

Subscribe to RSS - personazhi