perparimi i ujit

Videolajm/Deti përparon në 14 km plazh të Velipojës

Postuar në 04 Mars, 2018 13:08

Duket se deti po jep shenja të qarta për dukurinë e erozionit në brigjet shqiptare teksa në Veliopojë uji ka mbuluar 14 km të vijëas bregdetare dhe ka arritur në 60 cm. Videot e përcjella nga AbcNews tregojnë përparimin e detit në një thellësi të konsiderueshme plazhi, që na kujton atë që ndodh prej kohësh në derdhjen e Semanit.

 

Subscribe to RSS - perparimi i ujit