pd

Shënim: Formula qesharake “Pa dallim bindjesh” dhe “bindjet politike të mësuesve”

Postuar në 03 Gusht, 2015 17:34

Edhe kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako, u betua në ceremoninë e marrjes së mandatit të ri, duke theksuar se do t’u shërbejë të gjithë qytetarëve pa dallim bindjesh politike. Më parë e dha këtë mesazh Veliaj në Tiranë e të tjerët gjetkë. A duhet vërtet theksuar kjo? A nuk është e padiskutueshme që bashkia do t’u shërbejë të gjithëve, e po kështu qeveria në rang kombëtar? Por fakti që kjo formulë duhet theksuar patjetër publikisht, tregon se në realitet ndodh e kundërta.

Publikohet e-mail i Drejtorisë Rajonale Arsimore Tiranë ku kërkohet bindja politike e mësuesve

Postuar në 03 Gusht, 2015 13:15

Partia Demokratike denoncoi sot atë që e quaj spastrim në arsim. Deputeti Luçiano Boçi, publikoi një e-mail të Drejtorisë Rajonale Arsimore të Tiranës, ku u kërkohet drejtirëve edhe bindja politike e mësuesve. “Politikat e vërteta të Edi Ramës në arsim nuk janë ato që deklarohen me fjalë e propagandë. Shihni se si menaxhohet në fakt arsimi, në Drejtorinë Rajonale të Tiranës.

Supermazhoranca aktuale sipas numrave

Postuar në 20 Gusht, 2014 04:38

Në  një analizë të z.Eduard  Zaloshnja në artikullin  - A ndikon harta e re territoriale në llogaritë elektorale? -  del në pah fakti se mazhoranca e sotme është një supermazhorancë. Çfarëdo lloj kombinimesh logjike me partitë apo me modifikimet territoriale, opozitën e sotme duket sikur asgjë nuk e shpëton nga  disfata në zgjedhjet lokale në vijim.

Pages

Subscribe to RSS - pd