partneriteti strategjik

Ministria e Jashtme: Shqipëria nuk ka ekstraduar asnjë gulenist në Turqi

Postuar në 25 Dhjetor, 2019 11:37

Shqipëria nuk ka dorëzuar pranë autoriteteve turke asnjë person që sipas Ankarasë zyrtare është anëtar i organizatës FETO, të themeluar nga filantropi Fetullah Gulen. ResPublica iu drejtua Ministrisë së Jashtme dhe për Evropën me disa pyetje për këtë çështje duke qenë se që nga njoftimi zyrtar i dorëzimit të listës nga autoritetet turke, nuk ka patur ndonjë deklarim për ekstradim personi.

Rama deklaron fundin e partneritetit strategjik me Greqinë

Postuar në 09 Shtator, 2017 08:47

Kryeministri Edi Rama ka pranuar më në fund atë që ishte realitet prej kohësh: Marrëdhëniet me Greqinë nuk hyjnë më në kuadrin e partneritetit strategjik. 
Në një intervistë për TVSh, Rama është pyetur për raportet me stë dyja vendeve, për të cilat ka thënë se kanë probleme dhe janë të vështira. I pyetur për deklarimet e zëdhënësit të Ministrisë së Jashtme greke, kryeministri tha se: 

Subscribe to RSS - partneriteti strategjik