parku arkeologjik i butrintit

Ligji thotë qartë: Ndalohet çdo ndërtim...në Parqet Arkeologjike

Postuar në 02 Tetor, 2017 13:20

Do të duhet pritur një reagim nga Ministria e Kulturës apo edhe Agjencia e Shërbimit Arkeologjik për të kuptuar më mirë atë që po ndodh në Butrint. Fotografitë dhe materiali video i publikuar sot dëshmojnë paraprakisht se në zonën e Parkut Arkeologjik të Butrintit po ndërtohet me tulla dhe beton, nën lejen e ministres. Këtë raportoi sot gazeta “shqiptarja.com”.

Subscribe to RSS - parku arkeologjik i butrintit